Skip links

Förstärkning till vår ekonomiavdelning

Är du på jakt efter en ny tjänst inom ekonomi? Vi söker nu en driven person för att förstärka vår ekonomiavdelning. Tjänsten är i första hand tidsbegränsad till ett år men för rätt person kan det finnas möjlighet att därefter fortsätta utvecklas i vår organisation.
Urval och intervjuer sker löpande och vi har en ambition om att riktigt snabbt tillsätta tjänsten så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen på vår ekonomiavdelning arbetar du i nära samarbete med vår ekonomiansvarig med allt inom ekonomiadministration som t ex fakturahantering, löner och reskontra. Därtill arbetar du med att hantera och bevaka fakturor, samt har kontakt med företagets kunder.
Tillsammans med Gjuteritekniks ekonomiansvarig finns också stora möjligheter att påverka och bidra till att utveckla arbetssätt och administrativa verktyg på ekonomiavdelningen.

Vem är du?
Vi söker dig som har flera års relevant erfarenhet av ekonomiarbete. Du har god datorvana och har lätt för att lära dig nya system. Då vi främst arbetar i Visma Adminstration 2000 och Visma lön 600 är det meriterande om du känner dig bekväm i Vismas programvaror.
För att trivas i tjänsten på vår ekonomiavdelning är du en person som är självständig och snabblärd. Du är kommunikativ och kan med enkelhet prioritera dina arbetsuppgifter för att skapa möjlighet att arbeta effektivt. Som person är du även hjälpsam och noggrann i ditt arbetssätt och stimuleras av att arbeta i ett lag mot gemensamma mål.

Ansökan.
Din ansökan skickar du till jobba@gjuteriteknik.se
Frågor om tjänsten kan ställas till Nils Johansson, ekonomiansvarig, nils.johansson@gjuteriteknik.se