Skip links

Citat inköp Ericsson

Gjuteriteknik är mycket duktiga i designfasen och fungerar som en bra hjälp till vår egen designavdelning. De kommer ofta med förslag på förbättringar och ändringar som medför kostnadsbesparingar och de tar snabbt och enkelt fram prover. Detaljerna håller hög kvalitet och vi får snabba leveranser. Att de dessutom tar ett helhetsansvar och sköter både ytbehandling och montering, passar oss väldigt bra. Gjuteriteknik är mycket enkla och bra att samarbeta med och har hittills alltid hållit vad de lovat.

Citat Hasselblad

Vi har mycket höga krav på alla detaljer, vilket gör att vi strävar efter långsiktiga relationer med våra leverantörer. Vårt samarbete med Gjuteriteknik startade redan i början på 2000-talet när vi började använda zinkdetaljer i våra kameror. De tycker om svåra kravställningar och ger sig inte förrän kvalitetsnivån är den rätta. Jonas och Peter är bröderna som är som födda i en gjutform. De förstår vad som behöver göras och gör det. Över huvudtaget är Gjuteriteknik väldigt lätta att jobba med; snabba, flexibla och levererar i tid. De går in i samarbetet som en partner, vilket vi värdesätter mycket.

Citat inköp Schneider Electric

Gjuteriteknik är en mycket pålitlig leverantör. Kommunikationen fungerar felfritt när det gäller framtagning av nya detaljer och vi får snabba leveranser på utlovad tid. De håller rakt över en mycket hög kvalitet. Vi uppskattar även deras mångsidighet, att de tar hand om packning etc.

Citat Parker

Det här är en leverantör som verkligen förstår zink. De är ett förstklassigt val för Parker.