Skip links

Förstudie

Idag sker produktionen i princip helautomatiskt och har du behov av någon typ av efterbehandling eller ytbehandling så löser vi såklart detta i vår logistikkedja av effektiva underleverantörer. Kvalitet, snabbt och kostnadseffektivt.

Verktygsdesign

Vi ser till att verktygskonstruktörerna kommer in tidigt i processen. Ett nära samarbete med duktig kompetens i närområdet borgar för verktyg av högsta kvalitet. Datorsimulering och gjutberäkningar hjälper oss att återskapa verkligheten så långt som möjligt, för att förekomma och eliminera eventuella problem i produktionsprocessen. Rätt design och högkvalitativa material innebär verktyg som håller länge.

Produktion

Genom att vi använder verktyg med hydrauliska eller mekaniska backdragningar kan vi spara in mycket tid och pengar åt dig på annars nödvändig efterbearbetning. I våra processer använder vi oss av en robotbetjänt maskinpark för att uppnå snabb och effektiv hantering. Kort sagt: Vi har en modern och högt automatiserad maskinpark.

Bearbetning/Ytbehandling

Vi är en komplett leverantör och ombesörjer självklart all bearbetning och ytbehandling. Gör vi det inte in house använder vi oss av vårt nätverk av snabba och pålitliga underleverantörer.

Lager/logistik

Du bestämmer när, var och hur du vill ha dina leveranser. Vi hanterar alla typer av logistiklösningar allt från dagliga leveranser till konsignationslager hos dig. Flexibilitet!