Skip links

Vi söker gjutare

Nu söker vi efter pressgjutare som kan komplettera vårt engagerade arbetslag på vår gjuteriavdelning på eftermiddagsskiftet. Här har du möjlighet att arbeta med enklare arbetsuppgifter men även att börja lära dig mer avancerade arbeten som att som att ställa och programmera maskiner och robotar.
I denna rekrytering tittar vi främst på dina personliga egenskaper. För att klara av denna tjänst måste du vara en initiativrik och tekniskt intresserad person som alltid vill prestera ditt yttersta.
Du ska ha en positiv inställning till ditt arbete och omgivning, tycka om att ta ansvar samt trivas i ett högt tempo. Vi söker dig som gillar utmaningar och verkligen vill bli riktigt bra på det du gör.

Skicka in din ansökan direkt, urval sker löpande! Dock senast 2023-09-02.
Rekryteringarna sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland. Detta innebär att Aktiv Bemanning utför stora delar av rekryteringsprocessen men att det är Gjuteriteknik som slutligen anställer.
Har du frågor kan du ringa ansvarig rekryterare, Jimmy Lehtomäki, på telefonnummer 0370–69 56 52 (begränsade möjligheter att nås under v.28-31)

Länk till ansökan:

https://www.aktivbemanning.se/gjutare-eftermiddag-gjuteriteknik/

https://www.aktivbemanning.se/gjutare-natt-gjuteriteknik/

SLUTA VELA OCH ANSÖK! 🙂